Parmesan-chips

Dato: 31. december 2014
Kategori: Mad
Tags: Ost, Parmesan, Appetizer, Tapas, Nytår, Snack

Nytårsaften. Bedste ven har inviteret til lækker mad. Vi plejer ikke at give hinanden “værtsgaver”, men vil ikke komme tomhændet som den eneste gæst. Så det blev til en omgang ulækker ostechips / parmesan-chips. Fra en drengerøv til en anden drengerøv.

Det er virkelig virkelig virkeligt nemt at lave.
Riv en masse parmesan.
Form små toppe af revet parmesan(ca. det ost du kan have mellem tommelfinger, pegefinger og langefinger) og sæt dem i ovnen.
Når de er blevet flade og begynder at blive gyldne er de færdige.

Photo 30-12-13 20.18.10 (1)

 

Photo 31-12-13 16.23.16

 

Herefter skal de være sprøde og crispy.
Jeg har forsøgt at eksperimentere med at tilsætte både chili, rosmarin og andre krydderier. Jeg foretrækker dog helt neutrale parmesanchips.

Photo 31-12-13 16.36.15

Om 

Jeg er en fyr på 26 år, der er glad for mad, natur, kaffe, kultur og politik.
Pt. bosiddende i Skotland, hvor jeg arbejder med jagt på et gods.
Uddannet indenfor Offentlig Administration. Senest arbejdet indenfor ejendoms- og erhvervsmæglerbranchen, som Kunde- og driftsansvarlig for Ejendomstorvet.dk
Derudover driver jeg et mobilt æblemosteri, Det mobile mosteri ( http://detmobilemosteri.dk )

    Følg mig her:
  • facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *