Ramsløgspesto

Dato: 16. april 2014
Kategori: Mad
Tags: Spis Naturen, Pesto, Hjemmelavet, Ramsløg, Parmesan

Og så blev det forår igen. Og så skal der laves ramsløgspesto. Og så spiser og spiser jeg ramsløg. Og så bliver jeg vildt træt af det og kommer det hele i fryseren. Og så tømmer jeg fryseren ud i skralderen.  Og så blev det forår igen. Og så skal der laves ramsløgspesto. Og så spiser og spiser jeg ramsløg. Og så bliver jeg vildt træt af det og kommer det hele i fryseren. Og så tømmer jeg fryseren ud i skralderen.  Og så blev det forår igen. Og så skal der laves ramsløgspesto. Og så spiser og spiser jeg ramsløg. Og så bliver jeg vildt træt af det og kommer det hele i fryseren. Og så tømmer jeg fryseren ud i skralderen…. Men sådan er det jo, og jeg har sådan med mange ting. Men hva pokker. Jeg synes det er vildt hyggeligt at tage ud i naturen og samle ramsløgene. det er en god måde at se foråret komme på.

Indsamling af ramsløg i 2014

Indsamling af ramsløg i 2014

Der kan laves en hel masse af ramsløg. Har en plan om at komme med flere ideer næste år.
Klassikerne over dem er dog denne: Ramsløgspesto.

Ramsløgspesto

Rating: 51

Tilberedningstid: 15 minutes

Samlet tidsforbrug: 15 minutes

Ramsløgspesto

Opskrift til hjemmelavet ramsløgspesto. Nemt at lave og smager fantastisk. Skoven er fyldt med ramsløg og foråret så skynd dig ud at pluk

Ingredienser

 • Ramsløg
 • God rapsolie
 • Parmesan
 • Pinjekerne eller mandler

Fremgangsmåde

 • Blend alle ingredienser sammen.
 • Smag til. Skal der mere ramsløg i? Mere olie? Med parmesan? Flere mandler?
http://www.jacobdklarsen.dk/2014/04/16/ramslogspesto/

Om 

Jeg er en fyr på 26 år, der er glad for mad, natur, kaffe, kultur og politik.
Pt. bosiddende i Skotland, hvor jeg arbejder med jagt på et gods.
Uddannet indenfor Offentlig Administration. Senest arbejdet indenfor ejendoms- og erhvervsmæglerbranchen, som Kunde- og driftsansvarlig for Ejendomstorvet.dk
Derudover driver jeg et mobilt æblemosteri, Det mobile mosteri ( http://detmobilemosteri.dk )

  Følg mig her:
 • facebook
 • googleplus
 • linkedin
 • twitter

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *