Rådyr-pariserbøf

Dato: 19. april 2014
Kategori: Mad
Tags: Frokost, pocheret æg, jagt, rådyr, vildt 

I dag havde jeg en rigtig stille og rolig lørdag, hvor jeg bare gik og ordnede nogle praktiske ting herhjemme. Noget af det bedste med sådan en lørdag er at have tid til at lave en lækker frokost.
Så jeg tog noget rådyr kød op af fryseren og besluttede mig for at lave en omgang pariserbøf. med rådyr.
Det er en sjov ret at lave og god at øve sig på, hvis man vil være god til at servere pæne retter.

Og så er der bare noget dejligt maskulint og rigtigt over at hakke sit eget kød.

Billede 25-06-14 12.25.21

Normalt bruges der rå æggeblomme til at ligge på toppen af bøffen, men jeg kan godt lide at bytte denne rå æggeblomme ud med et pocheret æg.
Inden jeg pocherer ægget ligger jeg det ned i en skål med et lille skvat æbleeddike. så har hørt at det har nemmere ved at pochere.

Billede 25-06-14 12.16.46

Billede 25-06-14 12.45.33

Og så er det ellers bare at finde din feminine-anretter side frem. og velbekommen.

Billede 25-06-14 12.59.03

Billede 25-06-14 12.59.36


Om 

Jeg er en fyr på 26 år, der er glad for mad, natur, kaffe, kultur og politik.
Pt. bosiddende i Skotland, hvor jeg arbejder med jagt på et gods.
Uddannet indenfor Offentlig Administration. Senest arbejdet indenfor ejendoms- og erhvervsmæglerbranchen, som Kunde- og driftsansvarlig for Ejendomstorvet.dk
Derudover driver jeg et mobilt æblemosteri, Det mobile mosteri ( http://detmobilemosteri.dk )

    Følg mig her:
  • facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *