10 minus point til Søren Pape

Dato: 28. august 2014
KategoriMeninger 
Tags: Politik, Samfund, De Konservative, Søren Pape

I går faldt jeg over denne besked fra den nye Konservative formand Søren Pape.

Udklip2Sådan som jeg læser Sørens Papes holdning her, så er det:
1. Han tror ikke på den sociale arv.
2. Problemet er løst med unge kriminelle, hvis de snakker pænt til hinanden.
3. Han har opfundet opskriften der kan omvende unge kriminelle til ordentlige lovlydige unge mennesker. Ellers også er han ligeglad, så længe de er buret inde i en lukket institution.

Jeg vil skyde på at størstedelen af den danske befolkning vil være enige med Søren Papes holdning, efter at have set diverse TV-indslag med de hersens vanvittige pigebander fra bl.a. Amager.
– Og umiddelbart er jeg da også enig med ham. og så alligevel ikke.

1. Jeg tror ikke på at kriminelle bliver omvendt ved at “mærke konsekvenser af deres handlinger”. Man er kriminel fordi man er desperat. Man er med i en pigebande, fordi man har et personligt problem som en pigebande kan løse.
2. At sende unge på lukkede institutioner vil få dem endnu længere væk fra det normale samfund. Og samtidig bekræfte de unge piger i at de er hårde kriminelle typer, som de ønsker at være.
3. At Søren Papes opskrift på at omvende unge kriminelle til lovlydige borgere indeholder pædagogik og psykologi er fint. Men at den også indeholder “militære instrumenter” lyder ikke fint. Hvilke militære instrumenter mener Søren Pape kan omvende unge kriminelle. Faste døgnrytmer, autoritet-respekt og umenneskelig kommunikation?

Hvis Søren Pape rent faktisk har skrevet indlægget da han føler så indigneret, at han rent faktisk ønsker disse unge kriminelle fjernet fra samfundet.. så tænker jeg:
1. Lad aldrig din personlige hævnfølelse ligge til grund for en strafudmåling. Det hjælper for dig Søren Pape, men ikke for de unge kriminelle. Derved hjælper det heller ikke samfundet.
2. Læs op på Magtens Tredeling og find ud af at du som politiker bør lade vær’ med at udtale dig om den dømmende magts arbejde. Det holder ikke.

Mest af alt ligner indlægget et billigt presse-stunt for at få nogle hurtige nemme vælgere. eller likes på facebook.
Nuvel, velkommen i klubben Søren Pape. I så fald fik du lige 10 minus point i min bog.

Hvorfor skriver jeg dette? Fordi jeg bliver irriteret over at høre og læse folks ude-af-propotioner-udbrud når de føler sig krænket.
Hvor tit har man ikke hørt i frokostpausen “Lige i det tilfælde synes jeg faktisk dødsstraf er en god ting“.. “Hvis de ikke vil være her i landet, skal de bare skride“..

Nedenstående billede af også fra Facebook i går. I mine øjne er der nogle folk der føler sig krænket og så skriver deres umiddelbare holdning. Uden at tænke sig om.
Ligesom Søren Pape, formanden for Det Konservative Folkeparti.

Udklip

 

Om 

Jeg er en fyr på 26 år, der er glad for mad, natur, kaffe, kultur og politik.
Pt. bosiddende i Skotland, hvor jeg arbejder med jagt på et gods.
Uddannet indenfor Offentlig Administration. Senest arbejdet indenfor ejendoms- og erhvervsmæglerbranchen, som Kunde- og driftsansvarlig for Ejendomstorvet.dk
Derudover driver jeg et mobilt æblemosteri, Det mobile mosteri ( http://detmobilemosteri.dk )

    Følg mig her:
  • facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *