Syltede rødløg

Dato: 13. februar 2015
KategoriMad 
Tags: Eddike, Løg, Sukker, Sild, Rødløg, Lauerbærblade, Syltning

Som jeg tidligere har skrevet om, i dette indlæg, at jeg vild med at sylte. Det er nemt og en genial måde at konservere på, samtidig med at det smager skide godt.
I denne opskrift viser jeg, hvordan du laver syltede rødløg, som kan bruges i burgere, sild og meget andet. De får den lækreste pink farve og smager fantastisk.

Syltede rødløg

Forberedelse: 

Tilberedning: 

Total: 

Opskrift og fremgangsmåde til syltede rødløg. Nemt at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
  • 6 rødløg
  • 3 dl. klar eddike
  • 2 dl. vand
  • 200 gr. sukker
  • 10 peberkorn
  • 3 laubærblade
Fremgangsmåde
  1. Hæld eddike, vand, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en gryde.
  2. Kog det op indtil al sukker smeltet.
  3. Skær rødløgene i ringe eller både. Eller begge dele 😉
  4. Skold et sylteglas og kom løgringene i.
  5. Den kogende lage hældes over løgringene.
  6. Herefter lukkes glasset og sættes på køl i 24 timer.
  7. Herefter er de klar til spisning, og har fået den flotteste farve.
Bemærkninger
Kom evt. en tsk. atamon i glasset for længere holdbarhed.
 

Om 

Jeg er en fyr på 26 år, der er glad for mad, natur, kaffe, kultur og politik.
Pt. bosiddende i Skotland, hvor jeg arbejder med jagt på et gods.
Uddannet indenfor Offentlig Administration. Senest arbejdet indenfor ejendoms- og erhvervsmæglerbranchen, som Kunde- og driftsansvarlig for Ejendomstorvet.dk
Derudover driver jeg et mobilt æblemosteri, Det mobile mosteri ( http://detmobilemosteri.dk )

    Følg mig her:
  • facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *