Rådyr ribs

Dato: 04. marts 2015
Kategori: Mad
Tags: Rådyr, Vildt, Jagt, Spis Naturen, Kød, BBQ, Spareribs, Slag

Da jeg i sidste uge lavede rådyr rullepølse havde jeg nogle ribben tilbage. De skulle da ikke gå til spilde.
Og da der i fredags var premiere på Sæson 3 af House Of Cards, hvor hovedpersonen Frank Underwood spiser en del ribs, var det jo oplagt at lave en gang klassiske ribs, også kaldet spareribs.

 

Det er nemt at lave og smagte fantastisk. Normalt ville jeg dog foretrække at tilberede dem på grill for at få den røgede smag. Men når man bor på i 2-værelses lejlighed i København i februar måned, var det lidt svært. På den anden side er min ovn efterhånden så snavset at resultatet er det samme…

Rådyr ribs

Forberedelse: 

Tilberedning: 

Total: 

Opskrift på rådyr ribs med en lækker stærk bbq marinade. Disse lækre spareribs er nemme at lave og smager herligt.
Ingredienser
  • Ribben fra rådyr
  • Buffalo Ranch Sauce fra Tex Mex
  • BBQ marinade
  • Paprika
  • Stødt chili
  • Chiliflager
  • Sukker
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Ribben skæres af slagene.
  2. Skæres i passende størrelser og lægges i fad.
  3. De forskellige krydderier kommes på.
  4. Bland det hele godt sammen og gnid det godt ind i kødet.
  5. Dæk det til og lad marinaden give smag til kødet i en times tid.
  6. Derefter sættes de i forvarmet ovn på 200 gr. i 45 til 60 minutter.
Bemærkninger
Server eventuelt med Macaroni and cheese
 

Om 

Jeg er en fyr på 26 år, der er glad for mad, natur, kaffe, kultur og politik.
Pt. bosiddende i Skotland, hvor jeg arbejder med jagt på et gods.
Uddannet indenfor Offentlig Administration. Senest arbejdet indenfor ejendoms- og erhvervsmæglerbranchen, som Kunde- og driftsansvarlig for Ejendomstorvet.dk
Derudover driver jeg et mobilt æblemosteri, Det mobile mosteri ( http://detmobilemosteri.dk )

    Følg mig her:
  • facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter

1 Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *