Jeg har stemt på…

Dato: 18. juni 2015
Kategori: Meninger
Tags: PolitikSamfund, Klima, Miljø, #fv15, Økologi

I dag har jeg sat mit X ved et parti, der:

– Udelukkende har valgt at udtale sig om deres egen politik, og valgt at undlade at kritisere andre partier
– Ønsker mere iværksætteri og har konkrete forslag til dette
– Tror på mennesket
– Ønsker mindre statslig styring


Liberal Alliance tænker du måske?
Niksen (men tæt på) for vigtigst af alt er al partiets politik gennemsyret af erkendelsen af at naturen, miljøet og klimaet er det vigtigste (Liberal Alliance tror slet ikke på klimavidenskaben). FN’s seneste klimarapport (udarbejdet af verdens 500 førende eksperter og forskere) har fastslået at der er brug for radikale ændringer NU! Ellers kommer vores børn og børnebørn ikke til at opleve den verden vi kender i dag.

imagesSå må du selv gætte hvem.

 

Om 

Jeg er en fyr på 26 år, der er glad for mad, natur, kaffe, kultur og politik.
Pt. bosiddende i Skotland, hvor jeg arbejder med jagt på et gods.
Uddannet indenfor Offentlig Administration. Senest arbejdet indenfor ejendoms- og erhvervsmæglerbranchen, som Kunde- og driftsansvarlig for Ejendomstorvet.dk
Derudover driver jeg et mobilt æblemosteri, Det mobile mosteri ( http://detmobilemosteri.dk )

  Følg mig her:
 • facebook
 • googleplus
 • linkedin
 • twitter

1 Kommenter

 • Carsten Ulendorf

  Hej Jacob. Faldt over din blog, da jeg skulle finde ud af, hvordan jeg skulle tilberede en bøtte fedsild, som jeg købte forleden. Det bliver en dag til dine lollandske sild. Så surfede jeg din blog lidt og så pludselig, at vi begge stemmer grønt (= RIGTIGT GRØNT). Så nu vil jeg glæde mig til at udforske din blog lidt mere.

  Jeg startede selv en blog for et års tid siden, fordi jeg havde et behov for at komme af med mine meninger. Men jeg opdagede, at det ikke gav mig den stor glæde at brokke mig over tumperne på Christiansborg. Og jeg opdagede, at mine opskrifter ikke tilnærmelsesvis kunne måle sig med nettets mange fantastiske madbloggere.

  På positivsiden opdagede jeg så til gengæld, at det gav mig stor glæde og selverkendelse at skrive digte … holy cow … jeg har aldrig gidet læse digte. Så jeg slettede alle mine samfundsmæssige blogindlæg og mine opskrifter og lagde mine digte ud i stedet. Indtil videre er det blevet til 16, og jeg har 25 i pipelinen … så må vi se, hvor det bringer mig hen. De trænger sig på hele tiden.

  Jeg kan bedst lide at skrive om mine følelser, men der kommer da også nogle digte, der handler mere om den ydre verden … fx. dette om Alternativet og Uffe: … nå jeg kan ikke skrive et link, så opfattes min kommentar som spam … find det på min hjemmeide.

  Hilsen Carsten

  View Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *