Author: jacobdklarsen
Prep time: 10 min
Cook time: 4 Timer 30 min
Total time: 4 Timer 40 min
Opskrift med billeder til krydret pulled rådyr i stegeso. Bliver dejlig saftigt, smagfuldt og mørt.
- Rådyrbov / rådyrkølle
- Rødvin
- Hvidløg
- Harissa
- Tørret rosmarin
- Rødløg
- Farin
- Salt og peber
- Start med at fjern hinder, sener og urenheder fra rådyrboven eller køllen.
- Gnid den godt ind i harissa, salt og peber, farin og tørret rosmarin.
- Læg den derefter i en pose og læg den på køl i 4-5 timer. (dette sprang jeg over, og resultatet blev glimrende alligevel)
- Smid den i stegeso og kom godt med hvidløg, rødløg i. Fyld bunden med 1-2 cm. rødvin.
- Stegesoen sættes ind i varm ovn på ca. 220 gr.
- Efter 10 minutter skrues der ned på 100 gr.
- Efter 4 timer tages stegesoen ud. Kødet skulle gerne se sådan ud. NB. Husk at tilberedningstiden afhænger af størrelsen. Jeg brugte en lille bov.
- Derefter er det ellers bare at anrette dem i en god burger.
Jeg lavede en hurtig udgave med nogle grove boller, hvidløgsmayo, bitter radicchio og en stærk cayennepeber-dressing.
Smagte virkelig lækkert.
Recipe by Jacobdklarsen.dk at https://jacobdklarsen.dk/2015/02/09/pulled-radyr-i-stegeso/
3.2.2925