Syltede rødløg
Cuisine: Dansk
Author: jacobdklarsen
Prep time: 5 min
Cook time: 5 min
Total time: 10 min
Opskrift og fremgangsmåde til syltede rødløg. Nemt at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
  • 6 rødløg
  • 3 dl. klar eddike
  • 2 dl. vand
  • 200 gr. sukker
  • 10 peberkorn
  • 3 laubærblade
Fremgangsmåde
  1. Hæld eddike, vand, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en gryde.
  2. Kog det op indtil al sukker smeltet.
  3. Skær rødløgene i ringe eller både. Eller begge dele ;)
  4. Skold et sylteglas og kom løgringene i.
  5. Den kogende lage hældes over løgringene.
  6. Herefter lukkes glasset og sættes på køl i 24 timer.
  7. Herefter er de klar til spisning, og har fået den flotteste farve.
Bemærkninger
Kom evt. en tsk. atamon i glasset for længere holdbarhed.
Recipe by Jacobdklarsen.dk at https://jacobdklarsen.dk/2015/02/13/syltede-rodlog/