Cuisine: Dansk
Author: jacobdklarsen
Prep time: 5 min
Cook time: 5 min
Total time: 10 min
Opskrift og fremgangsmåde til syltede rødløg. Nemt at lave og smager fantastisk.
- 6 rødløg
- 3 dl. klar eddike
- 2 dl. vand
- 200 gr. sukker
- 10 peberkorn
- 3 laubærblade
- Hæld eddike, vand, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en gryde.
- Kog det op indtil al sukker smeltet.
- Skær rødløgene i ringe eller både. Eller begge dele ;)
- Skold et sylteglas og kom løgringene i.
- Den kogende lage hældes over løgringene.
- Herefter lukkes glasset og sættes på køl i 24 timer.
- Herefter er de klar til spisning, og har fået den flotteste farve.
Kom evt. en tsk. atamon i glasset for længere holdbarhed.
Recipe by Jacobdklarsen.dk at https://jacobdklarsen.dk/2015/02/13/syltede-rodlog/
3.2.2925