Små snacks

20. juli 2014 by jacobdklarsen

Dato: 20. juli 2014
Kategori: Mad
Tags: Appetizer, Snack, Forret, Kanape, Tapas, Sardiner, Ansjoser, Aioli, Hvidløg, Ceviche, Torsk, Kammusling, Laks, Salturt, Basilikum, SkorzonerrodI lørdags havde jeg fødselsdag. Hurra for mig.
I den anledning havde jeg inviteret familien ind til lidt lækker mad, og i stedet for velkommenchips havde jeg valgt at nogle små hapsere.

Jeg elsker tapas og synes det er sjovt at stå og lave sådan nogle små mundfulde.
Nedenstående er et lille udpluk af mine favoritter:

Teriyaki marinerede kammuslinger med mascarpone, pistacienødder og basilikum

Billede 19-07-14 18.06.17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laks, creme fraise, stenbidderrogn og fennikel
Billede 20-07-14 18.45.55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avocado, ansjoser, grillet peberfrugt, salt og citron.

Billede 20-07-14 19.19.44 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torske ceviche, salturt og rosenpeber

Billede 19-07-14 18.14.56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Røgede østers med ramsløgmayo

Photo 29-03-14 17.25.56 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemmelavet Aioli
Billede 24-07-14 21.43.09

 

 

 

 

 

 

 

 

Ramsløgsmør-stegte skorzonerrødder

Photo 09-04-14 18.38.33 (1)

 

 


Photo 29-03-14 17.27.23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Billede 23-07-14 18.38.16

 


1 kommentar »

  1. […] I kan læse i dette indlæg, Små snacks, laver jeg tit små appetizere til forret. Dette gjorde jeg også i sidste uge, hvor jeg lavede […]

    Pingback af Peberrodscreme af vild peberrod - JacobDKLarsen.dk — 6. juli 2015 @ 13:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment