Tøm-køleskabet-frittata

9. september 2014 by jacobdklarsen

Dato: 09. september 2014
KategoriMad 
Tags: Æg, Bacon, Tøm køleskabetFrittata, Gedeost, Forårsløg, Peberfrugt, Hvidløg, Løg, Tomater, Spansk mad

Som jeg har skrevet et par gange de sidste par dage, så kører disse dage ret meget på en slags autopilot. Vækkeur. Læse op. Arbejde. Hjem og skifte til dommertøj. Lege fodbolddommer. Læse op. I seng.
Når jeg har disse travle perioder er jeg blevet ret godt til at prioritere unødvendige ting fra, såsom at bruge alt for meget tid i køkkenet.
Derfor bliver der disse dage lavet en del nemme retter.
I dag blev der lavet en tøm-køleskabet-frittata.

Billede 09-09-14 20.50.55

Ingredienser:
Æg
Mælk
Røget bacon
Peberfrugter
Chili
Hvidløg
Løg
Tomater
Forårsløg
Billede 09-09-14 20.07.54
Fremgangsmåde:
Sæt en pande(der kan komme i ovnen) på et blus på halv styrke.
Sæt ovnen på 220 gr.
Hak løg og hvidløg
Skær røget bacon i skiver strimler
Kom alle tre dele op på panden og lad det stege indtil løgene er bløde og baconen har fået farve.
Kom tomater, peberfrugter og chili  op på panden og lad det stege med. Sørg for at mos tomaterne godt ud så de afgiver der lækre safter.
Billede 09-09-14 20.19.37
Kom æg, peber og mælk op i en skål og pisk godt sammen.
Hæld æggemassen op på panden og lad det stege indtil du æggemassen kan slippe i toppen.
Skær derefter gedeost i skiver og læg på æggemassen.
Derefter sættes panden i den varme ovn og vent indtil gedeosten begynder at hæve sig / tage lidt farve.
Tag panden ud af ovnen og kom forårsløg og frisk timian på toppen. Billede 09-09-14 20.45.09
Sæt i ovnen igen og sæt uret på fem minutter.
Done.

Som jeg skriver i dette indlæg, kan du i min verden, stort set alle ingredienser i din frittata. 



Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment