Pak Choy

16. september 2014 by jacobdklarsen

Dato: 16. september 2014
KategoriMad 
TagsPak Choy, Kål, Sund mad, Chorizo, Nødder, Humus, Ramsløg

 

Jeg er virkelig dårlig til at tænke i grøn mad.
Jeg elsker at at spise grøntsager og salater. Grønt er ofte fyldt med smag.
Jeg glemmer bare tit at lave det, fordi jeg er doven.

Her kommer Pak Choy ind i billedet.
Pak Choy er et asiatisk kål, som er smager dejligt og kan tilberedes på ingen tid.

Jeg bruger ofte kålen på to måder. Enten blanchere jeg det kort, eller steger det hurtigt på panden.
Jeg kan bedst lide at stege Pak Choyen kort på panden i lidt soya.
Den skal ikke have meget. Bare lige sådan så bladene falder sammen. Så er stokken stadig dejlig sprød.

I går havde jeg en travl dag, med først studielæsning, så til Ishøj for at forvandle 15 kg æbler til æblemost og 30 kg pære til pærecider. Derefter til Amager og spille fodboldkamp med holdet. En herlig 7-2 sejr.
Når men da jeg kom hjem kl. 21:30 var jeg skrubsulten så maden skulle gå hurtigt. En tidligere lavet ramsløgshumus blev smækket på en tallerken. Pak Choy blev stegt. Chorizo blev stegt. Og så røg tallerkenen ind foran fjernsynet til et par afsnit af den fantastisk sjove serie på Netflix, Lilyhammer.

Photo 26-03-14 18.23.35 (1)På denne tallerken er der også stegte peberfrugter og sprøde ramsløgsblade. de skal bare varmes i ovnen, så bliver de sprøde.

Photo 26-03-14 18.22.27

Her er pak choy fra en anden tallerken. Kalvetunge, rødbedesalat-kapers-et-eller-andet-jeg-ikke-kan-huske-salat og en æble-grønkål-peberrod-nødde-salat. 
Photo 08-09-13 18.53.15


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/2/1/jacobdklarsen.dk/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-naked/comments.php on line 51