Ristede græskarkerner med tabasco

11. januar 2015 by jacobdklarsen

Dato: 11. januar 2015
Kategori: Mad
Tags: Græskar, Hokkaido, Tabasco

Som jeg skrev du kan se i dette indlæg, Syltede Græskar, gemte jeg græskarkernerne fra forleden så jeg kunne lave Ristede Græskarkerner.

Efter at have googlet nogle forskellige opskrifter kom jeg frem til en blanding af dem alle.
Flere bruger paprika og ingefær til at krydre dem, men jeg ville gerne have min godt stærke, hvorfor jeg brugte tabasco.

Ristede græskarkerner med tabasco

Rating: 51

Tilberedningstid: 15 minutes

Samlet tidsforbrug: 15 minutes

Ristede græskarkerner med tabasco

Min opskrift og fremgangsmåde til at lave ristede græskarkerner. Det er nemt og lækkert og hurtigt at lave.

Ingredienser

  • Græskarkerner
  • Tabasco
  • Salt
  • Peber
  • Smør

Fremgangsmåde

  • Start med rens kernerne fri for al græskarkødet.
  • Tør dem med et viskestykke og rist dem derefter helt tørre på en pande ved svag varme. De må ikke begynde at tage farve, de skal bare være tørre.
  • Bland dem herefter med salt, peber, tabasco(efter temperament) og lidt smeltet smør.
  • Fordel dem ud på en bageplade og smid i en ovn på omkring 250 gr.
  • Vend dem løbende og pas på de ikke bliver sorte.
  • Når de begynder at tage farve er de færdige.
  • Jeg brugte dem bl.a. til en jordskokkkesuppe, som du kan læse mere om her.
https://www.jacobdklarsen.dk/2015/01/11/ristede-graeskarkerner-med-tabasco/

 


Nemt og lækkert. 


2 Comments »

  1. […] med tabasco-ristede græskarkerner og […]

    Pingback af Jordskokkesuppe med kammusling — 14. januar 2015 @ 10:05

  2. […] Skræl græskar med en god skarp kniv.  Fjern kernerne. Gem dem, så du riste dem senere. Se et andet indlæg her på bloggen herom. Skær dem i i skiver og læg dem i en skål. Hæld derefter kogende vand over og lad dem trække […]

    Pingback af Syltede græskar — 17. januar 2015 @ 15:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment